Skip to main content

Dit zeggen onze klanten

Vakkundige en persoonlijke benadering

Mijn werkzaamheden zijn gouden en zilveren sieraden maken, die al of niet voorzien zijn van zelf geslepen edelstenen. Ik heb voor Linked Boekhouding gekozen, omdat ik vakkundige en persoonlijke benadering zeer op prijs stel. Een vast persoon, die mijn situatie kent en daarop in kan spelen. Het is een kwestie van wederzijds vertrouwen!
Wim Peters, Zelfstandig Sieradenmaker

Snelle reactietijd en efficiënt werken via dropbox

Goede communicatie met de boekhouder - zowel telefonisch als via de mail, en altijd een snelle reactie en de tijd voor je nemen. Stukken goedkoper dan andere boekhouders. De boekhouding via Dropbox sturen vind ik een erg handige manier. Dus dik tevreden!
Eric Blansjaar, ZZP Timmerman

Rust in hoofd en hart op boekhoud gebied

Sinds Edwin Janssen van Linked Boekhouding mijn financiële boekhouding voor zijn rekening heeft genomen, ken ik de ware betekenis van verlichting. Ik geef al vele jaren meditatielessen om mensen rust in hoofd en hart te brengen. Dat werkt goed, maar de rust die een goede financieel expert brengt, is minstens zo belangrijk.
Tijn Touber, oprichter Lois Lane en auteur Spoedcursus Verlichting

Altijd bereikbaar en eenvoudig om mee te werken

Een echte ondernemer wil enerzijds alles zelf kunnen doen, uitzoeken en begrijpen maar aan de andere kant moet hij zich kunnen focussen op zijn specialisme en zijn tijd niet verspillen aan zaken die andere mensen beter en sneller kunnen.
Toen ik met Edwin Janssen sprak van Linked Boekhouding, had ik het idee dat ik met iemand sprak met dezelfde taal als ikzelf. Hij begrijpt wat iemand als een startende ondernemer nodig heeft voor zijn boekhouding. Alles werkt zo simpel als 1-2-3. Ik sleep mijn kosten in de dropbox, hij haalt ze er weer af en ik krijg netjes een overzicht van de kwartaal aangiftes. Als ik vragen heb bel ik hem op en hij helpt me er doorheen. Altijd bereikbaar en eenvoudig om mee te werken!

Ferry de Haas, Zelfstandig Consultant

Erg professioneel, een goede partij om je boekhouding aan uit te besteden

Als startende ondernemer komt er veel op je af, klanten zoeken, business kaartjes bestellen en vooral je persoonlijk netwerk onderhouden. Waar je in het eerste jaar niet aan denkt of minder belangrijk vindt is dus de administratie. Na een half jaar ontving ik een telefoontje van Linked Boekhouding. Ik was inmiddels begonnen aan mijn derde opdracht en had inmiddels zelf al een soort van administratie opgezet. Vele vragen waren me al te binnen geschoten en mijn netwerk kon ze niet allemaal beantwoorden omdat zij te specifiek waren. Tijdens de eerste ontmoeting met Linked Boekhouding liet Edwin me het gehele bedrijf zien en vertelde welke mensen er werkzaam zijn en hoe zij werken. Deze werkmethode en de prijs sprak me enorm aan en ik besloot direct om met hen in zee te gaan. Na de eerste BTW aangifte ontving ik ook een email met daarin de cijfers van dat kwartaal, erg professioneel dus. Ik kan daarom iedere ZZP’er of startende ondernemer aanbevelen om eens goed na te denken of je de administratie zelf wil gaan doen en juist uitbesteden. Linked Boekhouding kan je daarbij zeker helpen.

Ralph Ooms, Zelfstandig Project Manager in de Telecom industrie

Blijf geïnformeerd

Ontvang handige besparingstips voor ZZP'ers in je mailbox

Contact

Linked Boekhouding
Daviottenweg 40
5222 BH 's-Hertogenbosch
Postbus 2926
3800 GK Amersfoort

088-4040100
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MEER WETEN?
BEL ONS OP 088-4040100
OF VUL ONS INFORMATIEFORMULIER IN

Vertrouw net als onze klanten op onze expertise en concentreer u op uw business!