Skip to main content

Over Linked Boekhouding, de ZZP & Freelance boekhouder

Linked Boekhouding is onderdeel van FDN BV en biedt boekhoudkundige diensten aan ZZPers en Freelancers. Door een slimme organisatie en werkwijze kan tegen een scherp tarief de totale boekhouding van de ZZP-er compleet aan ons worden uitbesteed. Ondanks onze gunstige tarieven doen wij geen concessies aan de kwaliteit van onze dienstverlening. In tegenstelling tot veel andere aanbieders mag u van ons meer verwachten dan iedere maand uw administratie 'over de schutting te gooien'. Linked Boekhouding geeft feedback, koppelt terug en waarschuwt u voor eventuele te verwachten aanslagen en naheffingen.

2015 foto edwinDrijvende kracht achter Linked Boekhouding is Edwin Janssen. Edwin werkt al meer dan 10 jaar samen met ZZP'ers en kent hun belevingswereld en ondernemersuitdagingen als geen ander. Dat gecombineerd met up-to-date kennis van boekhouding en fiscale zaken voor de ZZP'er maakt hem tot een echte allround ZZP Specialist.

Edwin:" Mijn visie is dat je als zelfstandig ondernemer moet doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je moet je vooral niet druk hoeven te maken over je administratie en aanverwante zaken. Dat regel ik, tegen een scherp en duidelijk tarief. Totale ontzorging noem ik dat. Met een personal touch, ik ken al mijn klanten persoonlijk en verdiep me in hun branche. Alleen zo kan ik optimaal mijn werk doen en waarde toevoegen!"

Blijf geïnformeerd

Ontvang handige besparingstips voor ZZP'ers in je mailbox

Contact

Linked Boekhouding
Daviottenweg 40
5222 BH 's-Hertogenbosch
Postbus 2926
3800 GK Amersfoort

088-4040100
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MEER WETEN?
BEL ONS OP 088-4040100
OF VUL ONS INFORMATIEFORMULIER IN

Vertrouw net als onze klanten op onze expertise en concentreer u op uw business!