Onze Diensten

Linked Boekhouding is een full service administratiekantoor en voor 100% gericht op (startende) ZZP'ers. Wij kennen de belevingswereld en ondernemingsuitdagingen van de ZZP'er. Door onze praktische kennis van alle administratieve en fiscale aspecten van de eenmanszaak kunnen wij u volledig ondersteunen op dit gebied.

Wij geloven in een persoonlijke benadering en verdiepen ons in de specifieke business van onze klanten. Alleen zo kunnen wij hen op de best mogelijke manier van dienst zijn!

Wij bieden de volgende diensten aan ZZP'ers:

ZZP Boekhouding

Zowel voor starters als doorgewinterde ZZP'ers met een complexe administratie. Wij regelen alle administratieve zaken, passend bij uw budget en fase van ondernemerschap.

ZZP Facturering

U zorgt periodiek voor de door te belasten uren en- of onkosten, wij zorgen voor de bijhorende perfecte factuur. Opgemaakt in overleg met u en conform alle fiscale vereisten.

ZZP Bedrijfscan

Laat je bedrijf onder de loep nemen door een ZZP Expert en bespaar 100-den euro's! Ook voor startende ZZP'ers is de bedrijfscan een zeer nuttig hulpmiddel.

ZZP Coaching

Wanneer je start als ZZP'er wil iedereen je helpen. Totdat je de gewenste dienst of product hebt afgenomen. De ZZP Coach van Linked Boekhouding gaat wel verder en begeleid je intensief tijdens een persoonlijk coachingstraject.

Blijf geïnformeerd

Ontvang handige besparingstips voor ZZP'ers in je mailbox

Contact

Linked Boekhouding
Daviottenweg 40
5222 BH 's-Hertogenbosch
Postbus 2926
3800 GK Amersfoort

088 6908 800
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MEER WETEN?
BEL ONS OP 088-6908800
OF VUL ONS INFORMATIEFORMULIER IN

Vertrouw net als onze klanten op onze expertise en concentreer u op uw business!

Alle rechten voorbehouden
Ontwerp en onderhoud door Joomlapartner

Ontvang gratis het E-Book

Checklist 50 geheugensteuntjes
voor (startende) zzp’ers