ZZP Administratie

Bespaar uzelf een hoop tijd en laat het bijhouden van uw ZZP administratie over aan de professional: Linked Boekhouding. Met ruime ervaring met het uitvoeren van administratie en boekhouding volgens de juiste fiscale richtlijnen is uw financiële situatie bij ons in goede handen.Hiierdoor bent u altijd verzekerd van maximaal belastingvoordeel.

Persoonlijke aandacht voor u en uw ZZP onderneming

Het uitvoeren van uw ZZP administratie door  Linked Boekhouding biedt u meer dan het in het in het gareel houden van uw bedrijfsmatige cijfers. Met persoonlijke aandacht voor u en uw onderneming kijken wij niet alleen naar het abstracte geheel maar ook naar de situatie achter de cijfers. Zo bieden wij u altijd administratie en boekhouding op maat!

Altijd up to date over de laatste ZZP ontwikkelingen

Wanneer u vragen heeft over onze ZZP administratie diensten verwijzen wij u graag door naar onze website. Hier kunt u meer lezen over onze diensten. Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up to date van de laatste ZZP- weetjes op het gebied van boekhouding, administratie en belasting. Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag! Bel met telefoonnummer 088-6908800 of maak gebruik van ons contactformulier.


Alle rechten voorbehouden
Ontwerp en onderhoud door Joomlapartner

Ontvang gratis het E-Book

Checklist 50 geheugensteuntjes
voor (startende) zzp’ers