Inkomstenbelasting ZZP

Profiteer van uw ondernemersaftrek en laat de berekening van uw inkomstenbelasting over aan uw financiële ZZP- adviseur Linked Boekhouding zodat u nooit teveel belasting betaalt. Met persoonlijke aandacht voor u en uw bedrijf kijken wij niet alleen naar uw financiële cijfers maar ook naar het verhaal hier achter. Zo weten wij altijd doeltreffend in te spelen op uw huidige situatie met oog op de toekomst.

Kies het abonnement dat bij u past

Wij weten als geen ander hoe uw financiële administratie er soms bij in kan schieten. Maak het uzelf gemakkelijk en laat de berekening van inkomstenbelasting over aan uw financiële ZZP-adviseur Linked Boekhouding . Kies het abonnement dat het best bij u en uw bedrijf past. Wij verzorgen voor u onder meer:

  • Een BTW aangifte per kwartaal
  • Een volledig verzorgde administratie
  • Een duidelijk opgemaakte jaarrekening
  • Een signalering van naheffingen en aanslagen

Uiteraard voorzien wij u daarnaast graag van deskundig advies op maat!

Meer informatie en contact

Lees meer over onze administratie – en boekhouddiensten op onze website en laat de berekening van uw inkomstenbelasting vanaf nu over aan uw uw financiële ZZP- adviseur Linked Boekhouding . Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag! Maak gebruik van ons contactformulier of bel met onze medewerkers via nummer 088-6908800.


Alle rechten voorbehouden
Ontwerp en onderhoud door Joomlapartner

Ontvang gratis het E-Book

Checklist 50 geheugensteuntjes
voor (startende) zzp’ers