Skip to main content

ZZP Coaches

Maak hieronder kennis met onze coaches die al jarenlang succesvol (startende) ZZP'ers begeleiden, adviseren en op weg helpen. Lees hier meer over onze ZZP Coaching, gebruik ons contactformulier of bel ons vrijblijvend op 088-6908800.

EDWIN JANSSEN

50 JAAR
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Edwin is de drijvende kracht achter Linked Boekhouding en zelfstandig ondernemer sinds 2012. Sinds 2007 werkt hij met ZZP’ers samen en adviseert hen op het gebied van acquisitie, administratie en verzekeringen. Als boekhoud professional is hij volledig thuis in de administratie van de kleine ondernemer en kent de fiscale ins en outs. Hij is een man van de details en helpt zijn klanten om commercieel succes te laten slagen door de ‚achterkant’ goed te regelen. Kritisch luisteren, doorvragen, onderzoeken en de helpende hand bieden zijn dan ook omschrijvingen die hem op het lijf geschreven zijn. Edwin vult aan: „ ik ken al mijn klanten persoonlijk en verdiep me in hun branche. Alleen zo kan ik optimaal mijn werk doen en waarde toevoegen. De zeer gevarieerde klantenkring van Linked Boekhouding maakt het mogelijk om te leren van elkaar 'Best Practices'. Zo kan optimaal (fiscaal) voordeel behaald worden. Als fanatiek sporter houdt hij ervan zijn grenzen te verleggen. Edwin woont in Amersfoort, is getrouwd en heeft een zoon en dochter.

PAUL VAN DER HEIJDEN

45 JAAR
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Paul is zelfstandig ondernemer sinds 2003 en heeft diverse bedrijven/ activiteiten achter zijn naam staan. Meestal met succes, maar soms ook niet. Dat laatste is net zo belangrijk als slagen om jezelf verder te ontwikkelen. Hij legt uit: „Natuurlijk ga je als ondernemer voor goud en het slagen van je idee. Wanneer dit niet lukt is dat zuur en pijnlijk. Het betekent echter wel dat je een grens hebt opgezocht en buiten de gebaande paden bent gegaan. No succes without failure, dat is gewoon een feit.” Paul is sterk in het concreet maken van een idee of concept en de vertaling te maken naar propositie, marketing en verkoop. Als vrijwillig coach bij Qredits en Jong Ondernemen begeleidt hij startende ondernemers en studenten. Daarnaast helpt hij als Arbeidscoach bij de Stichting Vluchtelingenwerk Nederland nieuwkomers te integreren in het arbeidsproces. Paul woont in Tilburg samen met zijn partner en 3 kinderen.

MEER WETEN?
BEL ONS OP 088-6908800
OF VUL ONS INFORMATIEFORMULIER IN

Vertrouw net als onze klanten op onze expertise en concentreer u op uw business!